Velkommen til Nike sko Danmark Online Shop, Hot Sale Nike sko til Herre, Kvinder & Børn. De officielle Nike Store, Læs produkt specs og bestille de nike sko og tøj online. Hvad du kan få bare være den komfortable og tilfredshed! Gå ikke glip af tid! Køb nu!
Valutaer:
Denmark

Fortrolighed

Vi er forpligtet til at overholde de privatlivets fred for besøgende. Følgende politik beskriver, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender oplysninger, vi modtager fra besøgende.

Hvilke data indsamles?

Dit navn, e-mail-adresse, postadresse og telefonnummer: A. Hvis du registrerer dig på vores hjemmeside, vil vi indsamle følgende oplysninger fra dig.

Hvis du placerer ordren på vores hjemmeside, vil vi indsamler ovenstående oplysninger og følgende oplysninger: kredit / betalingskort oplysninger.

Hvordan beskytter vi oplysninger?

Vi tager en række sikkerhedsforanstaltninger for at sikre sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger. Dine personlige oplysninger er indeholdt bag sikrede netværk og er kun et begrænset antal personer med særlige adgangsrettigheder til sådanne systemer, og er nødvendige for at opnå de oplysninger fortrolige. Når du placerer ordrer eller til dine personlige oplysninger, tilbyder vi brug af en sikker server. Så alle følsomme / kredit oplysninger, du vil give, vil blive afsløret kan forebygges.

Hvordan bruger vi dine data?

Vi kan bruge de oplysninger, der indsamles fra dig, når du tilmelder dig, købe produkter, surfe en konkurrence eller forfremmelse, i en undersøgelse eller markedsføring kommunikation, hjemmesiden, eller visse andre side, på følgende måde:

1. For at gøre dit websted erfaring og at tillade os den type indhold og produkttilbud, som du er mest interesseret.

2. For at få en bedre service, så vi i at reagere på dine henvendelser til kundeservice.

3. Hvis du hurtigt behandle dine transaktioner.

4. For at administrere en konkurrence, forfremmelse, undersøgelse eller anden hjemmeside funktion.

Vi bruger cookies til:

* Husk elementerne i din indkøbskurv

* Genkende når du vender tilbage til vores hjemmeside

* Opbevar dit brugernavn eller e-mail login (men ikke glemt), gøre det lettere at melde sig

* Kontroller, at brugerne er logget ind

* Slå brug Express Checkout

* Analyser besøgendes adfærd Bemærk: Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies, kan du blokere ved at ændre indstillingerne i din internetbrowser. Men hvis du blokere dem, vil du ikke være i stand til at bruge alle de funktioner, der er forbundet med vores websites, herunder justeringer fungerer ved at oprette en brugerprofil.

Vi sætter pris på dine spørgsmål, kommentarer og bekymringer om privatlivets fred. Send os feedback i form af privatlivets fred, eller ethvert andet spørgsmål. Denne online fortrolighedspolitik gælder kun for oplysninger via vores hjemmeside og ikke på oplysninger indsamlet offline indsamlet. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores fortrolighedspolitik.
Tilbage

Billige Nike

Facebook Google Plus Twitter Pinterest You Tube
  • Din IP adresse er: 54.196.215.69
    Copyright © 2018 www.premiumchalk.com. Powered by Billige Nike