Velkommen til Nike sko Danmark Online Shop, Hot Sale Nike sko til Herre, Kvinder & Børn. De officielle Nike Store, Læs produkt specs og bestille de nike sko og tøj online. Hvad du kan få bare være den komfortable og tilfredshed! Gå ikke glip af tid! Køb nu!
Valutaer:
Denmark

Forsendelse & Retur

Forsendelse og levering

Alle ordrer sendes fuldt forsikret. Alle pakker, er der en levering bekræftelse, og skal være underskrevet for. Hvis kunden ikke er hjemme på leveringstidspunktet, er en note venstre på døren af ​​Mail Carrier. Denne note kan underskrives og venstre for Mail Carrier og pakken vil blive leveret. Vi kan ikke sende til US Military APO kasser i øjeblikket. Hvis en vare er udsolgt, vil du få besked via e-mail af dato den forventede shipping. Vi sender til hele verden.

Forsendelse metode & afgift

Vi leverer hurtig levering for vores kunder - EMS Express med Online Tracking status. det normalt tager 6-9 hverdage at ankomme din dør afhængig af destination og fortoldning. Online Tracking kan spore din pakke til dig på forskellige stadier .Hvis du ønsker at gøre det hurtigere, vi også DHL Express for dig, men det har brug for ekstra gebyrer (det afhænger af din ordremængde), normalt ankommet i 3-5 arbejdsdage . Enhver mere problem, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

? Ordrer normalt afsendt inden for 48 timer, hvis dine betalinger modtages

? ? Leveringsadresse kan ikke ændres eller annulleres, når ordre (er) er blevet afsendt. (Hvis du har brug for at ændre det, du har brug for at kontakte os inden for få timer efter, at du betaler den)

? ? ? International skibsfart kræver mere komplicerede skibsfart procedurer (såsom begge landes skikke, transit stationer etc.), vi er i stand til at styre deres leveringstid.

Levering

Når din pakke ankom til lokale postkontor, skal du logge for pakken ASAP. Ellers pakken vil blive returneret et par dage senere, købere er ansvarlige for den ekstra shipping gebyr. Hvis du ikke kan kvittere for pakken, skal du kontakte en anden, der kan underskrive det for dig.

Retur Politik

Vi sætter en stor ære i vores ry for god service, men hvis en eller anden grund du er utilfreds med dit køb, kan du kontakte os via e-mail, vil vi hjælpe dig med en ombytning eller tilbagebetaling.

Vend tilbage til os inden 14 dage efter modtagelsen. Elementer skal returneres i original, ubeskadiget emballage og skal være i en ubrugt stand. Hvis vi finder, at produktet returneres til os, er ikke i fuldt re-salgbar stand, forbeholder vi os retten til at afvise kravet om tilbagebetaling på varen, eller fradrage op til 50% rabat på salgsprisen fra tilbagebetaling påstand.
Vær opmærksom på at porto og emballage gebyrer kan ikke refunderes, med undtagelse af de fejlbehæftede poster.

Udveksling

* Alle internationale afkast skal returneres til vores hjemmeside inden for 14 dage efter modtagelsen af ​​ordren.
* De forsendelsesomkostninger for international udveksling skal betales af kunden Alle skatter, afgifter eller gebyrer, der skal betales for returvarer er alene ansvarlig for kunden.

retur instruktioner

Følg vejledningen nedenfor for at returnere en vare:
Send os en e-mail for at angive årsagen til returnering ved første, vil vores supportmedarbejdere give dig den leveringsadresse.
Vær forsigtig, når udpakning og ompakning dine produkter.
Vedlæg et stykke papir indeholder følgende oplysninger:

* Vores navn registreret på vores hjemmeside
* Ordrenummer
* Angiv årsagen til returnering af varen
* Den e-mail adresse, du bruger til at logge ind på vores hjemmeside

Venligst sætte dette stykke papir, og produktet skal returneres, i en pakke, og sende til os. Giv os tracking nummer, når du har leveret dem tilbage. Vi tager ikke ansvar for returnering af varer, der går tabt i transit. Hvis du er bekymret, så anbefaler vi, at du sender varen med anbefalet post og fastholde bevis for udstationering.
Tilbage

Billige Nike

Facebook Google Plus Twitter Pinterest You Tube
  • Din IP adresse er: 54.196.215.69
    Copyright © 2018 www.premiumchalk.com. Powered by Billige Nike